To fantastiske støvler til vinter

To fantastiske støvler til vinter

Når det bliver vinter, bliver vejret i Danmark selvfølgelig koldere. Det er ikke sikkert, sneen ligefrem kommer, da vintervejret ofte blot byder på vådt føre og vinter-snask. Dog betyder de koldere temperaturer, at minuspunktet ofte rammes, og derfor bliver der yderst koldt og ofte også glat. Dette betyder, at vi fryser om vores fødder, men dette er der ingen grund til. Blot med et par gode vinterstøvler kan det undgås, hvorefter vi bedre kan holde på varmen. Ydermere kan et par gode vinterstøvler forhindre, at vi glider rundt på den glatte is, eller at vi får våde strømper.

 

Den elegante og feminine støvle

Er man mest til de feminine støvler, har Tamaris sko et godt bud på dette. Med Tamaris 1-1-26479-37 Navy fås en yderst elegant støvle. Materialet er blåt ruskind, hvilket er trendy og flot. Det feminine udtryk understreges yderligere med hælen, som måler 65 mm. Støvlen har en buet snude, og syningerne er lyse. Indvendigt er lynlås samt fleece, så man holder på varmen ved fødderne. Alt i alt er denne støvle en utrolig lækker og behagelig vinterstøvle.

 

Den rå og komfortable støvle

Hvis man ikke er til det feminine udtryk, har Tamaris sko ligeledes andre designs. Med Tamaris 1-1-25210-27 Bordeaux fås en lækker støvle af skind. Designet er her mere råt samt fedt, og dette falder uden tvivl i rigtig mange danskeres smag. Støvlen er som sagt i skind, og derudover er den af syntetisk tekstil. Den har en 30 mm høj blokhæl, og dette gør, at støvlen er særdeles komfortabel. Komforten ses ydermere ved Dua-Tex, som gør, at støvlen er åndbar og vandafvisende. Ønsker du derfor en komfortabel og rå støvle med snørebånd, bør du uden tvivl afprøve denne vinterstøvle.

 

Tamaris sko forhandles hos Tondersko.dk, hvor der er et stort udvalg af dette mærke. Priserne er virkelig gode, og så er der hurtig levering på produkterne. Du kan her se det store udvalg af sko https://tondersko.dk/.

Pernille Madsen