Tamaris – Lækkert design og god komfort

Jeg går ikke på kompromis med mit fodtøj. Efter dårlige erfaringer med fejlkøb af sko og støvler af for ringe kvalitet og dermed utrolig ømme fødder som resultat, har jeg konsekvent prioriteret komfortabelt fodtøj i lækkert design. Jeg har fundet nogle udvalgte skomærker, der lever op til mine krav om kvalitet og prisklasse. Tamaris er et absolut yndlingsmærke. Jeg kan altid købe deres varer i fuld tillid til kvalitet, holdbarhed og komfort. Derfor er jeg blevet særlig glad ved at handle i Tønder Skos webshop, fordi de har et kæmpestort udvalg af vidt forskellige Tamaris-produkter.

Feminine pumps med et nostalgisk strejf

Jeg kan ikke stå for Tamaris’ pumps, især dem med runde snuder og i farver som chili, bourdeax og blå får mit hjerte til at banke lidt hurtigere. Også Tamaris’ pumps af sort ruskind og med en åben tå er utrolig flotte. Selvom det ikke lige er min stil, så er jeg også vild med, at hvide pumps igen er blevet in. De har et nostalgisk præg og minder mig om en feminin 60’er-stil. Til unge og trendy piger vil sådan en hvid pump være et meget sødt og spændende valg.

Støvler med klasse og kant

Tamaris fremstiller både klassiske støvler og støvler med kant. Jeg har altid holdt meget af korte ankelstøvler med hæl. Flotte støvler løfter hele ens personlige fremtoning, uanset om de kombineres med jeans, nederdel eller kjole. Jeg har købt mange klassisk udseende og elegante ankelstøvler fra Tamaris i hhv. sort og brunt skind. Det er godt basisfodtøj til garderoben, og så kan man altid supplere med en anderledes og legesyg støvle som fx Tamaris Combi Navy.  

Tønder Skos webshop

Gå på opdagelse i udvalget af Tamaris sko hos Tønder Sko, og få gavn af de billige priser, den hurtige levering og en meget hjælpsom kundeservice.

 

Maria Andersen