Skoen til den praktiske mand

Skoen til den praktiske mand

Mænd og kvinder er ganske forskellige. Men er der ét sted, hvor vi for alvor skiller os ud, så er det nok i de valg, vi tager i garderoben. For hvor kvinder synes, at de har behov for et uendeligt antal forskellige sko, så er vi mænd lidt mere simple. Vi har åbenlyst lettere ved at finde os til rette med færre par sko, som dækker flere behov på én gang. Eksempelvis kan vi bruge de samme sko til både arbejde og fest, ligesom at et par udendørs sko også sagtens kan dække de fleste hverdagssituationer, som eksempelvis strand, skov, have eller en tur i Brugsen.

 

Selv har jeg for nyligt fundet mig et nyt par, som jeg er yderst tilfreds med. Det er en lav støvle af mærket Rieker, og den dækker langt de fleste behov, som jeg har, da den både er praktisk og smart. Lad mig fortælle lidt om hvorfor.

 

En klassisk støvle til det meste

Skoen, jeg snakker om, som teoretisk set er en lav støvle, efterlader mig uden kvaler på fodtøjsfronten. Ganske vist har jeg ikke mange krav til mit fodtøj, men alligevel er jeg imponeret. Støvlen er foret og har en tyk isolerende sål, men alligevel går den også an til våde og kolde forårs- og efterårsdage ligeså godt, som den gør til vinter. Ligeledes har jeg den både på ud og se fodbold, men også i værkstedet og sågar på arbejde. Med andre ord så er det en klassisk herrestøvle til de fleste mænd og de fleste behov. Fordi den er af læder, så er den nemlig hurtig og nem at tørre af.

 

Desuden skylder jeg måske at sige, at mine Rieker herresko blev købt hos tondersko.dk, hvor jeg oftest handler mine sko. Det er her, min kone køber sine specialsko til hendes følsomme fødder, og jeg er åbenbart hoppet med på vognen. Det er dog ikke så mærkeligt, når de gang på gang har leveret super service, pålidelig levering, og fordi de har super gode priser på super gode sko.