En klassisk herrestøvle: Det suveræne valg

En klassisk herrestøvle: Det suveræne valg

Jeg har gennem tiden indset, at det ikke kan betale sig at vælge flotte sko eller støvler over komforten. Tidligere har jeg nemlig haft alt for mange sneakers, herrestøvler og andre former for fodtøj, som ganske enkelt var pænere, end de var rare at have på. Men det er slut nu, for jeg nægter nogensinde igen at vælge et par sko, hvor komforten ikke er i top. Således er jeg også stødt på et par klassiske herrestøvler, en Chelsea-boot, som tager sig godt ud på enhver moderigtig mand, der søger det diskrete, men klassiske look.

 

Mere præcist så har jeg stiftet bekendtskab med Rieker Sko, som endnu ikke har skuffet. De laver klassisk mandefodtøj, i øvrigt også damefodtøj, men hvor komforten er mindst ligeså meget i højsædet, som udseendet er det. Det betyder blandt andet, at materialerne er lækre og holdbare, men også at der eksempelvis ofte er udtagelige dæksåle, som kan give ekstra plads, hvis det skulle blive nødvendigt.

 

Find Rieker Sko hos Tondersko.dk

Uden at det skal vælte rundt i anbefalinger, som du til sidst ikke kan følge med i, så vil jeg alligevel anbefale Tondersko.dk som stedet, hvor du handler dit klassiske fodtøj. Her har jeg selv købt mine sko, linket ovenfor fører også dertil, og det er der en grund til. Jeg handler som sagt selv der, og det gør jeg dels på grund af priserne og dels på grund af det gode udvalg af klassisk herre fodtøj. Det er sjældent, at man finder en skotøjsforhandler med så godt et herresko-udvalg, så det skal naturligvis nævnes.

 

Derudover har de i øvrigt også en del specialsko til folk, som har behov for dette. Så skulle det ske for mig, så ved jeg da, hvor jeg skal lede efter sko henne. Alt andet lige så skal du ikke være i tvivl om, at kvaliteten af skoen og kvaliteten af servicen er i højsædet, hvilket ganske enkelt godt kan mærkes, når man handler der.

Mille Larsen