Elegant og med god pasform

Elegant og med god pasform

Til hverdag arbejder jeg med kundebetjening, og det er vigtigt, jeg ikke kun er præsentabel, men også har tøj og specielt fodtøj på, som passer og ikke klemmer eller bliver ubehageligt, som dagen skrider frem. Det er derfor, jeg har prøvet så mange forskellige sko, ja faktisk har jeg været flere end 20 forskellige mærker igennem, men der er ingen, som har passet mig bedre end Rieker sko. De har alt det, som jeg leder efter, og det er i en god kvalitet, som holder længe, også selvom jeg er meget på benene hver dag.

Perfekt og billigt

Jeg har kigget rundt mange steder, og jeg er så glad for, jeg endelig faldt over tondersko.dk. Hos dem kan jeg nemlig plukke mine Rieker sko blandt det store udvalg, de har på deres hjemmeside.

De priser, som de holder sig hos tondersko.dk, er heldigvis meget konkurrencedygtige og i den kvalitet, som du får, når der skal købes Rieker. Så jeg er rigtig glad, for det er svært at finde den kvalitet til de penge mange andre steder.

De få gange, hvor jeg har skulle sende en sko tilbage eller have fat i kundeservice, så har de excelleret i deres service, og de har ydet meget mere, end hvad jeg forventede. De har i den grad været med til at sikre, det har været en fortræffelig oplevelse at handle med dem, og havde alle en sådan service, så ville mange være glade og tilfredse.

Prøv hvorfor selv

Jeg har endnu ikke kunne sige, at der har været en eneste gang, hvor jeg har været utilfreds med udvalget, kvaliteten, prisen, eller den service, som der er hos dem.

Jeg kan kun anbefale alle, som vil have god kvalitet til en god pris, at handle hos tondersko.dk, for hos dem ved jeg, at der er kvalitet, godt og stort udvalg og en service, som jeg ikke har fået andre steder.

Maya Dahl