De bedste lædersko til dato

Efter en lang dag kan man virkelig have brug for at få skoene af når man kommer hjem, især når man som mig har et job der kræver pæne lædersko der passer til et jakkesæt. Efter en dag fra 08-17 kunne mine fødder være helt ødelagt af den hårde sål i de pæne lædersko. Jeg prøvede flere forskellige mærker, men det var altid samme resultat, sindssygt ømme fødder. Før jeg fik mit nuværende job har jeg altid brugt sneakers til hverdag, og udholdt læderskoene til pænere arrangementer. Men nu hvor jeg skal have dem på hverdag er det nødvendigt med et par lædersko med en ordentlig sål.

Heldigvis faldt jeg over mærket Rieker, det er komfort i tysk kvalitet. Rieker sko lyder måske som noget en ældre herre ville bruge, men de har nogle super smarte, og pæne lædersko, som ikke kun er helt vildt behagelige men også er flotte nok til brug med jakkesæt. Lige siden jeg fik mit første par Rieker sko, har jeg slet ikke døjet med ømme fødder, det har været en kæmpe lettelse for mig. De er faktisk så gode at jeg tit bruger dem i weekenden, hvor jeg før i tiden havde sværget til et par sneakers.

Jeg faldt over mærket da jeg søgte efter behagelige lædersko. Jeg har kun handlet Rieker sko på Tønderskos hjemmeside, da de har nogle kanon gode priser på skoene. Udover en virkelig konkurrencedygtig pris, så har de også en sublim service. Tøndersko er altid klar til at hjælpe, og da jeg sendte en mail med et par spørgsmål om størrelser, fik jeg ekstremt hurtigt et fyldestgørende svar. Hvis der er andre mænd der ligesom mig har døjet med ømme fødder, så jeg vil jeg helt klar anbefale jer at smutte ind på Tønderskos hjemmeside og kigge efter et par nye Rieker sko.

Kristian Andersen